Meniu
▼
aprilie 25, 2010
Pate de casa
Aveam prin frigider o tavita de ficatei si nu stiam ce sa fac cu ei.M-am gandit, m-am razgandit si pana la urma am optat pentru un pate de casa.Nu mai facusem niciodata si am zis sa incerc.
0 tavita de ficatei
2-3 catei de usturoi
2-3 linguri de ulei de masline
2-3 linguri sos Worcestershire
o ceasca de vin alb
pasta de masline,ciuperci si trufe
Am pus usturoiul sa se caleasca putin in ulei de masline, apoi am adaugat ficateii si sosul Worcestershire si i-am lasat sa se prajeasca dar nu de tot (cam 5 sau 6 minute asa, amestecand si intorcandu-i pe toate partile). Am adaugat apoi ceasca de vin si am lasat sa se inabuse 10 minute sub capac si sa scada sosul. Am pus toata minunatia in robot si am mixat pana s-a transformat intr-o pasta fina si gustoasa (daca vi se pare prea groasa mai adaugati putin unt topit sau ulei de masline). Ca sa aiba un gust cu adevarat deosebit am adaugat compozitiei si aproximativ 2 linguri de pasta cu trufe pe care mi-o adusesem de la Roma.Daca nu aveti puteti adauga pasta de masline sau ciupercute taiate marunt si inabusite in unt sau pe amandoua.L-am mancat cu paine neagra cu seminte.Bun, bun!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu