Ingrediente:
200 g biscuiti Digesta50 g unt topit
600 g branza Philadelpha sau alta crema de branza fina
200 g smantana dulce
1 lingurita extract de vanilie
175 g zahar brun
2 linguri de faina
2 oua
5 linguri gem de zmeura
300 g amestec de fructe de padure
Preparare:
Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul. Se tapeteaza cu amestecul rezultat fundul se peretii unei forme de tort cu peretii detasabili sauo forma de checSe bat branza, smantana, vanilia si zaharul pana amestecul este neted apoi se adauga ouale si faina si se ma amesteca si acestea bine. Se toarna amestecul peste blatul de biscuiti si se da la cuptorul incins la 180 de grade timp de 10 minute, apoi se reduce temperatura la 120 de grade si se mai lasa o ora si 20 de minute pana se incheaga. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei apoi se pune la frigider. Inainte de servire se unge cu gemul si se presara deasupra fructele de padure.
Reteta este preluata din revista Good Food.
Vacanta placuta tuturor colegilor si sa va distrati maxim.Maxim am spus!
Bai ce mutre de tocilari! :))))
RăspundețiȘtergereBuna, vreau si eu reteta de cheese cake te rog frumos!
RăspundețiȘtergereBuna Nicoleta, o sa scriu imediat reteta!
RăspundețiȘtergereTocmai am pus la cuptor cheesecake-ul! Tine-mi pumnii! Sper sa iasa bun.
RăspundețiȘtergereBravo, fingers crossed!
RăspundețiȘtergere