Ingrediente:
2 piepti de pui2-3 linguri faina
2-3 linguri pesmet
3 linguri ulei (eu am folosit de struguri)
sucul de la o lamaie
o ceasca de vin alb
3 linguri de capere
25 g de unt
sare, piper
Preparare:
Am portionat pieptul de pui in bucati de grosime omogena, astfel incat sa se prajeasca uniform. Le-am condimentat cu sare si piper si le-am tavalit prin faina amestecata cu pesmet. Le-am prajit apoi la foc moderat pana cand s-au rumenit. Le-am scos pe o farfurie si le-am lasat sa se odihneasca iar in tigaie am adaugat sucul de lamaie, vinul si caperele si am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat alcoolul si volumul lichidului s-a redus la jumatate. Am adaugat apoi cubuletul de unt si am lasat sa se topeasca apoi am amestecat un pic cu o lingura.Am mancat pieptul de pui cu sosul deasupra si cu o mana de spaghete simple, stopite cu un pic de ulei de masline. Delicios!
muy buena receta!!!! mis felicitaciones,
RăspundețiȘtergereSaludos!!!