Am avut iar un weekend foarte incarcat si am din ce in ce mai des senzatia ca zilele sunt mult prea scurte pentru tot ceea ce vreau sa fac. In afara de rutina uzuala invatat-somn-mancat ocazional gatit si fotografiat sambata si duminica am participat la doua evenimente foarte dragut.
Va povestesc acum despre cel de sambata, sperand ca maine sa gasesc cateva minute in care sa va zic ce bunatati am pregatit si pe cine am intalnit la Atelierul de paine despre care v-am mai zis.
Bun... sambata am mers in Kika, pentru prima oara, trebuie sa recunosc. S-a intamplat tot datorita Roxanei, care ma surprinde din ce in ce mai des cu tot felul de invitatii pe care nu pot sa le refuz. De data asta contributia mea la eveniment a fost aproape zero, altii find cei care au gatit.
Bucatariile Kika au prins viata si 37 de participanti amatori de gatit si socializare s-au impartit in 5 echipe si au pregatit minunatii sub indrumarea bucatarilor profesinisti de la Vienna House, Florea Ilie si Catalin Carp. In afara de socializare scopul evenimentul a fost acela de a testa functionalitatea frumoaselor bucatarii.
Noi (eu, Antonina, Andi, Cristina, Carmen si Cristina) am admirat in liniste, am criticat pe ici pe colo si am facut fotografii. Eu nici macar asta nu am facut, pentru ca m-am dus fara aparatul de fotografiat. Noroc cu Antonina ca s-a indurat de mine si mi-a trimis fotografiile facute de ea.
Cum spuneam, oamenii au gatit/ fotografiat iar eu am admirat cu nesat bucatariile spatioase si complet utilate din magazin, disponibile in cele mai variate modele si culori si am tras pe nari mirosul de somon si de busuioc din salata caprese.
La final mi-am promis ca atunci cand "o sa ma fac mare" o sa imi iau cea mai mare bucatarie din magazin! Am zis!
Cat despre socializarea prin gatit, stiti deja ca sunt fan. Sper sa mai organizeze oamenii astia vreo sesiune, ca mie imi place mai mult sa ma dau in spectacol decat sa fiu in public.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu