Ingrediente:
1 avocado bine copt
jumatate de conserva ton in suc propriu (70 g)
sare
piper
un strop de zeama de lamaie
Preparare:
Reteta in sine e mai mult decat simpla: am pus toate ingredientele intr-un castronel si le-am mixat bine cu blenderul pana am obtinut o crema pufoasa. Culoarea nu e cea mai apetisanta din lume, recunosc, dar trecem peste asta la prima muscatura. Cu paine prajita si felii de castravete deasupra a fost o minune!In plus cred ca pateul poate fi folosit si pe post de aperitiv la o cina festiva, eventual servit cu grisine sau biscuiti crocanti. Pofta buna!
bai, asta mananca iepu zilnic. iar eu mananc resturile ei:))
RăspundețiȘtergereIepu' are gusturi bune, e clar! Ma mir ca mai raman resturi.:D
RăspundețiȘtergereImi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dragos!
RăspundețiȘtergere