Ingrediente:
un piept de pui mareun ou
o legaturica de marar
o legaturica de patrunjel
un fir de menta
1/2 nucsoara proaspat rasa
o lingurita de piper negru
chili si usturoi pudra
sare
un colt vechi de paine
Preparare:
Am tocat/maruntit carnea in robot apoi am amestecat-o cu mainile cu oul, verdeata, condimentele si painea inmuiata in apa si scursa bine. Am format 6 burgeri pe care i-am parlit pe grillul meu de fonta pana am afumat tot blocul. Asa, sa pofteasca toata lumea la frumusete de burgeri.Cand erau inca fierbinti le-am tras in cap cate o feliuta de cascaval apoi i-am mancat intre doua ciuperci fripte, cu rondele de ceapa si rosii,ardei copt si un strop de sos Tabasco.
Altii au preferat chiflele cu susan incalzite oleaca pe acelasi grill. O bere rece s-a potrivit la fix langa ei.
Bun, dom'le, bun! Cookie, saru'mana pentru masa!
Ori o dai pe diminutive ori nu o mai dai. Modifica te rog in: firisor, coltunas, piperas.Apropo, care este diminutivul pluralului pt cuvantul FURCULITA ?
RăspundețiȘtergerefurculițele
RăspundețiȘtergerece draguti arata:) ms pt idee!
RăspundețiȘtergere@Caiafa-Sau furculitzici?
RăspundețiȘtergere@Anca-ma bucur ca iti plac!
Arata bestial, iar ideea cu ciupercile mari pe post de burger buns e geniala! O sa o preluam si noi :)
RăspundețiȘtergereGlad you like it!
RăspundețiȘtergerePui,ciuperci,n-am cum sa rezist la asa ceva!Imi place si am s-o testez si eu.O seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereFlory, ma bucur ca te tenteaza! O seara frumoasa si tie.
RăspundețiȘtergere