decembrie 21, 2010

Despre Simpsons Party

Cu intarziere, ce-i drept, dar abia acum am reusit sa imi adun gandurile (si fotografiile) pentru a va putea povesti coerent cum a fost.

Pai cum sa fie?De vis-petrecerea pe care mi-am dorit intotdeauna sa o organizez in varianta imbunatatita!
Excursia noastra a inceput la ora 20 in fata hotelului Horoscop unde ne astepta autocarul care urma sa ne duca in Corbeanca.Ne-am adunat cu chiu cu vai si am pornit la drum.La Cortina ne asteptau Monica si dna Carmen Georgescu si chelnerul si barmanul si o atmosfera asa de basm cu semineu arzand si decoratiuni de Craciun si  tricouri cu Simpsons pentru toata lumea.
20101217-LowePR-Electrolux2-ca-006 Ne-am imbracat corespunzator si ne-am acomodat un pic cu atmosfera pentru ca mai apoi sa avem parte de prima surpriza a serii: Krusty the Clown! Inarmat cu 20 de intrebari despre serial a venit sa ne puna la incercare cunostintele si sa ne dea premii! CD, Gump, Sorin si Oana au fost printre cei mai buni.
20101217-LowePR-Electrolux2-ca-031
Sabina ne-a cantat la un saxofon improvizat incercand sa o imite pe Lisa, Iulia a tras din suzeta mai ceva ca Maggie iar Ioan a facut pe pisica!
11Am ras pana nu am mai putut si bineinteles ca ni s-a facut foame. Totul era pregatit ca la carte: chili con carne delicios, la fel si pork chops si donuts, toate fierbinti si frumos aranjate. Apoi am baut multa bere Duff, ne-am facut de ras la karaoke, ne-am fotografiat la panou si am dansat pana nu ne-au mai tinut picioarele.
20101217-LowePR-Electrolux2-ca-143
Ne-am simtit mai bine ca acasa, intrucat nici nu a trebuit sa mai facem curat a doua zi. Petrecerea a continuat in autocar pana cand si ultimul Simpson a fost lasat la casa lui.
A fost cea mai dragu petrecere tematica (vorba Oanei) si le foarte multumesc tuturor celor care au contribuit la organizarea ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu