Pentru inceput am facut o supa crema de conopida dupa o reteta preluata de la Teo. Dia zice ca a fost buna, mie nu mi-a placut pentru ca se pare ca tot nu imi place conopida.
Dupa ce m-am incalzit putin am facut un ratatouille(reteta tot de la Teo) pe care l-am mancat cu piep de pui fript condimentat cu garam masala.Nu stiu sigut daca s-au potrivit foarte tare aromele dar mi-a placut.A mai ramas un pic pentru pachetul de maine al Dianei.
Intre timp ghici ce era la cuptor:minunatie de Boeuf Bourguignon, reteta Julia Child din Mastering the art of french cooking- chiar merita cele 3-4 ore de preparare si asteptare.Daca toate retetele sunt asa de bune chiar cred ca o sa imi fac timp sa le descifrez si adaptez.Din pacate doar atat a mai ramas,pentru ca pana m-am miscat eu sa ii fac poze cu aparatul din mana stanga am dat-o gata cu furculita din mana dreapta.Asta e un motiv in plus ca sa mai fac o data reteta.
Iar la desert,pentru ca e clar ca nu putea sa lipseasca, am facut prajitura cu morcovi a lui Jamie Oliver preluata din cartea Sa gatim cu Jamie.Mi s-a parut destul de migaloasa dar rezultatul a fost pe masura.
Cred ca a fost o duminica foarte prolifica, culinar vorbind.Ca am ramas in urma cu invatatul din cauza asta e cu totul alta poveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu