mai 31, 2010

Muffins cu cocos

Abia acum mi-am revenit dupa examenul de pediatrie si bineinteles ca a trebuit sa gatesc ceva deosebit ca sa sarbatoresc acest lucru.Asa au aparut aceste briose pline cu cocos,ideale impreuna cu cafeaua de dimineata de la Gorjeanca (locul ideal de baut cafeaua al studentilor medicinisti ajunsi in excursie la Spitalul Fundeni).Bun.
Am amestecat 100 de ml de lapte condensat cu 150 grame de fulgi de cocos.





Apoi am adaugat jumatate de cana de faina, o treime de cana de unt topit, jumatate de lingurita de praf de copt, jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu, un ou si vreo 3 linguri de lapte.Le-am amestecat pana nu au mai stiut de capul lor si gata.



Am umplut hartiutele cu aceasta compozitie si le-am dat la cuptor pana ce s-au facut brun aurii deasupra.



O bunatate.Colegii mei pot sa confirme.

7 comentarii:

  1. Sunt foarte incantata ca am primit azi o asemenea bunatate! multumim lavi!

    RăspundețiȘtergere
  2. bai...sigur trebuie doar 100ml de lapte? recunosc ca m-am lasat incantata, dar...mi se pare prea putin lichid :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ah...si fara zahar? nu sunt dulci deloc! dupa reteta asta nu au iesit ok!!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt dulci de la laptele condensat care este foarte dulce.Daca vrei ceva sa te doara dintii poti sa adaugi cat zahar vrei sau sa incerci alta reteta.Lichidul este suficient cat sa lege compozitia,nu trebuie sa arate ca aluatul de clatite!

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde ai luat laptele condensat? ca most likely ai putea gasi si foi de gullac acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  6. laptele l-am luat de la macelaria Sultan de la statia de metrou Crangasi.La urmatoare tura sigur ii intreb si de foi de gullac.

    RăspundețiȘtergere
  7. banuiam eu ca e vorba de o macelarie arabeasca :)) btw, daca n-au pe stoc, sigur iti pot aduce la comanda, asa ca stai pe capul lor :))

    RăspundețiȘtergere