septembrie 28, 2011

What's up, Doc?

Pfff, ca tare mult a mai trecut de cand n-am mai povestit in tihna pe blog. Treaba e ca intre timp a dat Dumnezeu si am devenit domnisoara doctor, de ieri cu acte in regula. Cum zicea cineva, acum suntem buni de emigrat.:D
Va multumesc mult pentru toate incurajarile si pentru pumnii stransi care se pare ca au dat roade din plin.
Am atatea sa va povestesc incat nici nu stiu cu ce sa incep, sper sa-mi revin cat de curand.
Pana una alta va fac o recomandare de weekend. Sambata, 1 octombrie are loc un eveniment care se numeste Mic dejun de Bucuresti, loc in care veti avea ocazia sa incercati bunatati special pregatite pentru micul dejun de catre mai multi blogeri talentati. Voi fi si eu pe acolo, din pacate doar in calitate de vizitator, pentru ca vineri avem ceremonia de depunere a juramantului lui Hipocrate si balul de absolvire si chiar nu  as fi avut timp sa va pregatesc ceva demn de prezentat la un targ. Ii multumesc inca o data Mihaelei pentru invitatie si imi cer scuze ca am renuntat in ultima clipa dar din pacate prioritatile mele sunt altele in momentul asta. Sunt  sigura insa ca veti gasi acolo multe idei delicioase de mic dejun si ca ne vom bate pe ultima briosa! Eu o sa fiu aia cu rimelul intins si ochii rosii de nesomn dar cu un zambet urias pe fata. 
See you there!

“Cum arată o dimineaţă obişnuită pentru tine? Pentru noi, începe întotdeauna cu un mic dejun delicios. Brioşe, o cafea fierbinte, un bol de cereale sau un munte de clătite, toate acestea ar trebui să definească începutul zilei pentru  fiecare dintre noi.
Pe 1 octombrie, ne trezim de dimineaţă şi-ţi pregătim cel mai bun mic dejun din lume. Blogurile culinare care te ademenesc în fiecare zi cu cele mai savuroase fotografii trec acum din online in… Home Mătăsari.
Bucătarul nu se dezbracă de secrete de data aceasta, ci de reţetele pentru ciorbe, sosuri şi fripturi. Îi provocăm la pregătirea unui… mic dejun de Bucureşti.  Te trezim pe la 9, chiar dacă e sâmbătă. Dar asta numai ca sa ajungi sa iei micul dejun la ora 10 împreună cu noi.”

6 comentarii:

  1. Ooo, felicitari, domnisoara doctor! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o cariera plina de satisfactii! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari d-ra dr. Lavinia!! Da, da si nu emigra!! Noi ai cui ramanem?;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! sa ai o cariera minunata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur mult pentru tine!multe felicitari!
    dar imi pare tare rau ca nu mai vii la targ :(.te astept sa ma vizitezi :)

    RăspundețiȘtergere