octombrie 20, 2011

Ajutor pentru Catalin

    M-am gandit mult daca sa scriu postarea asta dar acum imi dau seama ca de fapt ar fi trebuit sa o fac mult mai repede. V-am mai plictisit de atatea ori cu lucruri mult mai putin importante si cred ca ne cunoastem suficient de bine cat sa imi permit sa va rog sa ma ajutati cu ceva. Ganditi-va ca o faceti pentru mine, sau daca nu, ganditi-va la cel mai bun prieten al vostru.

    Colegul meu  Catalin Sandu are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Este tanar medic ca si mine si din pacate se afla intr-o postura pentru care nu s-a pregatit niciodata: aceea de pacient.
    Catalin a primit in urma cu cateva zile cea mai grea lovitura pe care poate sa o primeasca un om de la viata. I s-a pus un diagnostic ingrozitor: tumoră desmoplazică cu celule mici rotunde. Este o formă extrem de rară de sarcom, descrisă pentru prima oară în 1989, fiind diagnosticate doar 200 de cazuri până în prezent.
     In momentul de fata toate sperantele lui sunt puse intr-un tratament pe care trebuie sa il urmeze intr-o clinica din Germania, costul acestui tratament ridicandu-se la 200.000 euro. O suma imensa pentru un om obisnuit.
     Noi, colegii lui Cata din Bucuresti ne-am mobilizat si incercam sa facem cazul lui cunoscut, astfel incat oamenii sa afle despre el si sa il ajute.
     Din pacate timpul nu este de partea noastra. Cata are nevoie cat mai urgent de acesti bani pentru a incepe tratamentul. Numai dupa ce aceasta suma va fi virata in contul spitalului el va incepe recuperarea.
Gasiti aici site-ul lui Catalin si aici pagina de Facebook.
Va rog sa faceti donatii in unul din conturile de mai jos, deschise pe numele tatalui lui Catalin, Unga Raducu.
RO03RNCB0079124149020002 (euro)
RO30RNCB0079124149020001(lei)
RO 46 RNCB 0079124149020004 (USD)
Cod SWIFT : RNCBROBU

Va multumesc!

2 comentarii:

  1. Lavinia, nu stiu cum sa incep... ma doare sa aud astfel de vesti si nu pot decat sa ma rog pentru el. Acum cativa ani, verisoara mea, si ea tanara doctorita in Bucuresti a fost diagnosticata cu leucemie, si a avut nevoie de transplat de maduva de la sora ei. Nici ea nu a avut bani si Dumnezeu a deschis cai sa ii gaseasca. Operatia a reusit si ea este bine acum, lucreaza din nou. Ma rog pentru Catalin, Dumnezeu sa il aiba in grija lui! Aplaud initiativele tale si Domnul sa le binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Mihaela pentru incurajari. Eu sunt optimista si cred ca totul va fi bine, prea multi oameni se roaga pentru asta!

    RăspundețiȘtergere