octombrie 14, 2011

Concurs

     Lume, lume!!!
     Am deosebita placere de a va invita la primul concurs organizat vreodata pe blogul Bucatarsubacoperire. Pai daca tot am vorbit de surprize placute, hai sa va mai zic inca una. 
     Odata cu deschiderea magazinului Flanco din Unirea, cel mai mare al retelei, Electrolux va sustine mai multe sesiuni de gatit, in cadrul carora se vor pregati mancaruri internationale. Evenimentul va avea loc cate o saptamana pe luna, timp de 3 luni.  De asemenea, se vor organiza concursuri de retete si demonstratii culinare sustinute de bloggeri si amatori.
    Prin urmare, Bucatarsubacoperire si Electrolux te invita sa-ti gatesti live reteta favorita, in cadrul unui cooking show din magazinul Flanco Unirea! Daca ai visat mereu sa gatesti in fata unui public care sa-ti aprecieze talentele culinare, trimite-mi reteta ta pana joi, 20 octombrie. Daca propunerea ta va fi cea mai buna, vom gati impreuna duminica, 23 octombrie, iar Electrolux te va premia cu un set de breakfast: cafetiera, toaster, ceainic.


      Asteptam retetele voastre fie pe mail (bucatarsubacoperire@gmail.com), fie ca si comentarii la aceasta postare. Va rog sa imi lasati si numele complet.
    Reteta castigatoare va fi aleasa de mine si de doamna Carmen Georgescu, marketing manager la Electrolux, iar castigatorul va fi anuntat pe blog pe data de 21 octombrie.
     Sper sa va placa acest concurs cel putin la fel de mult cum mi-a placut si mie. Abia astept sa gatim impreuna! 
*LATER EDIT:
Pentru ca am primit mai multe intrebari despre criterii de jurizare m-am gandit sa adaug urmatoarele, ca sa fie totul clar:
- nu ma astept acum sa reinventati roata dar ar fi frumos ca reteta sa aiba o urma de originalitate, nu sa fie luata cu copy-paste de pe un blog
- ma intereseaza complexitatea retetei precum si folosirea unor ingrediente originale sau in combinatii neasteptate
- claritatea descrierii este de asemenea importanta
Sper ca v-am mai lamurit putin, iar daca nu astept in continuare intrebari! Succes!
    

5 comentarii:

  1. Se pot propune mai multe retete?Acestea sa fie strict pentru micul dejun sau poate fi orice fel de reteta? :)
    Anuntul este valabil si pentru cei din alte orase?
    Interesant concursul! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Alina! Poti inscrie mai multe retete, de orice fel. De asemena poti participa din alt oras dar e important sa poti veni duminica in Bucuresti ca sa gatim impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca sunt ruda de gradul 1 pot sa particip??

    RăspundețiȘtergere
  4. Estista un singur castigator? Retele tre' sa fie creatie proprie? Care sunt criteriile de "notare" ?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sora cea mica- de ce , ai tu o reteta de care eu nu stiu?
    @Roze- Da, exista un singur castigator.Despre celelalte criterii am scirs acum o completare.

    RăspundețiȘtergere