octombrie 26, 2011

Orasu-n bucate

Ca rezidentiatul se apropie cu pasi repezi nu mai e nici o noutate pentru nimeni, nici macar pentru cei pe care nu ii intereseaza acest eveniment. Ca ma dau in vant dupa mancarea buna si evenimente de tot felul cred ca v-ati prins deja. Din cauza asta vedeti pe blog mai multe povesti si mai putine retete, mai multe invitatii si acum chiar si o licitatie.
Azi vreau sa va povestesc despre festivalul de mancare buna organizat de Metropotam si Readers Cafe cu sprijinul Knorr-Legume in bucate.
 Prima editie a festivalului Orasu’n Bucate va avea loc in data de 30 octombrie 2011, incepand cu ora 10.00, in fata Centrului Metropolis (Grigore Alexandrescu 89-97, aproape de Stefan cel Mare si Piata Victoriei) intr-o duminica in care fie ploaie, fie soare, sunteti asteptati cu delicii de tot felul. 
Evenimentul va avea loc in corturi special amenajate si incalzite, unde vor fi prezente cele mai tari restaurante, de la indian la restaurante eco (Raw.z, cu preparate raw si vegan, Kumar's Agra Palace, care vor veni cu preparate picante indiene, Simbio, care ne vor aduce dulciuri si alte bunatati, Fitto Caffe care vor veni cu un meniu sanatos, legume si fructe, Taverna Maria, cu mancaruri grecesti, Red Angus Steakhouse, cu fripturici si gratare, Zen suchi cu delicatese japoneze si multi altii).
Cu ocazia acestui festival va avea loc si o expozitie de fotografie la care particip cu mandrie si eu. Voi expune urmatoarele 3 fotografii, in format A3.

Daca va place vreuna dintre ele si ati vrea sa o aveti la voi acasa dupa ce se termina expozitia imi puteti spune printr-un comentariu la aceasta postare.  Poate organizam o licitatie, banii ajungand evident la Catalin.
Puteti vedea mai multe detalii pe Facebook.
Va multumesc pentru rabdare si sper sa ne vedem acolo.

3 comentarii:

  1. Lavinia deci ne vedem acolo?? Sper sa pot veni.. pana una alta sa te intreb.. unde ai printat pozele?? ca nu stiu d'astea

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sper sa pot ajunge. La azero.ro le-am printat. Le trimiti pe mail si sunt gata in aceeasi zi. Au sediul pe undeva pe anga gara de nord.

    RăspundețiȘtergere