martie 15, 2010

No pictures please

Ieri am pus la marinat niste carne de pui cu iaurt,garam masala,chili,ghimbir,usturoi si chimen asa ca azi am gatit ceva din acele bucatele.Am impartit bucatelele in duoa jumatati:pe unele le-am dat prin pesmet si le-am pus intr-o tava la cuptor stropite cu putin ulei de masline iar pe celelalte le-am prajit pur si simplu in tigaie.Au iesit foarte bune,in ambele variante,cele prajite-fripte in tigaie au sfarsit tragic intr-o salata din morcov, mar, telina si salata verde asezonata cu deliciosul dressing pentru salate al lui Teo.Asta a fost cina din seara asta si probabil si pachetelul de maine.
Din pacate nu am avut cu ce sa le fac poze pentru ca sormea a plecat la munte(iar!) si a luat si aparatul foto dupa ea.Cred ca ramane sa va imaginati combinatia si sa o incercati a.s.a.p.
P.S.-in cuptor se perpeleste o prajiturica cu mar si nuca pe care o voi testa maine pe colegi.

2 comentarii:

  1. Ce fată harnică, domnule... :)

    Felicitări pentru pasiunea "utilă" şi spor la treabă în continuare! Zicea Andra că vrei să discutăm de blog — dă-mi un mail sau un telefon când ai timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Colegii au dat dovada de un lot ascultator, iar studiul experimental a avut, conform testului chi patrat, o mare importanta statistica>

    PRAJITURICA CU MAR SI NUCA GATITA DE LAVINIA este excelenta.

    In calitate de sef de serie, te declar oficial> BUCATARUL SERIEI 12 MG5

    RăspundețiȘtergere