300 g faina
300 g zahar
200 g margarina
200 g ciocolata cu lapte rasa
4 oua
2 linguri rase de scortisoara (sau mai multa daca va place)
2 linguri rase de cacao
o cana cu vin rosu (de-acasa)
Preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma apoi se adauga zaharul si se bat in continuare pana cand zaharul s-a dizolvat complet.Adaugam apoi galbenusurile si continuam sa amestecam cu mixerul, apoi pe rand faina, ciocolata rasa, margarina , cacaoa, scortisoara si vinul.Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptor la 180 de grade timp de 30 de min sau pana cand o scobitoare introdusa in mijlocul prajiturii iese curata.Pudram cu zahar si mancam.
![29122010084](http://farm6.static.flickr.com/5041/5303255678_cc41276f02_z.jpg)
Va doresc un an mai bun decat 2010 iar pentru mine imi doresc unul macar la fel de bun! Ne vedem in 2011! Happy New Year! (in avans, iarasi)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu