octombrie 03, 2011

Ori la bal ori la spital

Gata, a trecut si ceremonia si balul si am ramas cu amintiri frumoase cat pentru o viata intreaga. Am dat apa la soricei pe alocuri, am ras cu gura pana la urechi de cele mai multe ori si am trait cea mai frumoasa zi din viata mea de pana acum. Mi-au fost alaturi familia si prietenii si m-am simtit desteapta, frumoasa si implinita. Modestia nu-si are locul aici, don't blame me.
Au trecut doua zile de atunci si inca nu pot sa imi adun gandurile si sa merg mai departe, sa reintru in rutina somn-mancat-invatat, sa va povestesc retete si sa ma port ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Stiu ca asta e un blog culinar si ca lumea intra aici pentru retete si nu pentru povesti lacrimogene dar cei mai multi dintre voi imi sunt si prieteni si stiu ca ma vor intelege. Va arat cateva fotografii din ziua magica apoi ma pun pe treaba, caci am deja cateva evenimente si retete in stand by.
Si daca tot vorbiram despre tema culinara a blogului iata balul nostru de absolvire din perspectiva unui gurmand.
 Locatia a fost Romexpo, pavilionul C1. Poate nu cea mai fericita alegere, avand in vedere ca sala arata cam ca un hangar. Pentru ca am mers acolo cu cei mai buni prieteni acest aspect a contat insa mai putin.
Meniul a fost destul de bogat si oricat de pretentios ai fi fost nu se putea sa nu gasesti ceva sa iti placa. Salata de pui cu ananas si sos de mustar a fost delicioasa, la fel si selectia de branzeturi si fructe uscate
La felul doi am ales o friptura de porc cu cartofi la cuptor, bune, dar nu spectaculoase.
 Tortul nu m-a dat pe spate, era un pic prea dulce si prea gretos si avea forma deja consacrata a Facultatii de Medicina. Am ros cu colegii mei un copac de ciocolata si cam asta a fost. Noroc cu fantana de ciocolata si fructele proaspete care au mai salvat un pic desertul.
 In ceea ce priveste bauturile, n-am auzit nemultumiri. Nimic prea fancy dar optiuni erau iarasi pentru toate gusturile. Vinul alb a fost bun si nu mi-a provocat prea mari dureri de cap a doua zi.
Cam atat despre subiectul asta, sper ca nu v-am plictisit iarasi foarte tare. I just had the time of my life si vroiam sa impart bucuria cu voi.
                                                                                Cu drag, Dr. Lavinia Stejereanu.:D


10 comentarii:

  1. Felicitari din suflet!! chiar esti cea mai cea !! Minunata e prima si ultima imagine.. restul cu mancarea chiar nu mai conteaza ;)) Sunteti doi frumosi, iar eu ma bucur ca v-am cunosc ! Deja ma pun bine cu d-ra Dr ;) Mult mult succes pe viitor!! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari inca o data! Cred ca de-acum va trebui sa numesti blogul "Doctor sub acoperire".

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos, domnisoara doctor! felicitari inca o data, e un mare pas inainte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari si numai bine iti doresc!Dar un lucru te sfatuiesc din suflet :sa mergi in alta tara!Eu sunt medic specialist si sunt foarte dezamagita de tot ce inseamna medicina.Si eu am fost la fel de entuziasmata cand am terminat facultatea si apoi am luat rezidentiatul,dar...ce a urmat a fost o totala dezamagire,de la colegi,sefi,conditiile din spital,pacienti care nu te respecta si cred ca esti acolo sa-i servesti,pana la mizerabilul salariu bineinteles.Iti doresc sa nu ai parte de aceeasi dezamagire daca vei lucra in Romania.
    Te pup cu drag,imi amintesti de cum eram si eu acum 6 ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. domnisoara doctor Lavinia, multa bafta de-acum incolo!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, draga mea. De fapt, doamna doctor :) Pups.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc tuturor! Sunteti prea draguti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari, Dra doctor !! Mult succes si de acum inainte! Mi-au placut tare mult pozele (esti splendida!!) Pupici multi ! xoxoxoxoxo

    RăspundețiȘtergere