Ieri am pus la marinat niste carne de pui cu iaurt,garam masala,chili,ghimbir,usturoi si chimen asa ca azi am gatit ceva din acele bucatele.Am impartit bucatelele in duoa jumatati:pe unele le-am dat prin pesmet si le-am pus intr-o tava la cuptor stropite cu putin ulei de masline iar pe celelalte le-am prajit pur si simplu in tigaie.Au iesit foarte bune,in ambele variante,cele prajite-fripte in tigaie au sfarsit tragic intr-o salata din morcov, mar, telina si salata verde asezonata cu deliciosul dressing pentru salate al lui Teo.Asta a fost cina din seara asta si probabil si pachetelul de maine.
Din pacate nu am avut cu ce sa le fac poze pentru ca sormea a plecat la munte(iar!) si a luat si aparatul foto dupa ea.Cred ca ramane sa va imaginati combinatia si sa o incercati a.s.a.p.
P.S.-in cuptor se perpeleste o prajiturica cu mar si nuca pe care o voi testa maine pe colegi.
Ce fată harnică, domnule... :)
RăspundețiȘtergereFelicitări pentru pasiunea "utilă" şi spor la treabă în continuare! Zicea Andra că vrei să discutăm de blog — dă-mi un mail sau un telefon când ai timp.
Colegii au dat dovada de un lot ascultator, iar studiul experimental a avut, conform testului chi patrat, o mare importanta statistica>
RăspundețiȘtergerePRAJITURICA CU MAR SI NUCA GATITA DE LAVINIA este excelenta.
In calitate de sef de serie, te declar oficial> BUCATARUL SERIEI 12 MG5