Ingrediente
(pentru 2 portii, timp de preparare 25 minute)
1 piept de pui mare1 portocala
o legatura tarhon proaspat
2 linguri ulei de masline
cus cus pentru servit
sare, piper
Preparare:
Spalam si portionam pieptul de pui separand cei do lobi ai pieptului. Punem fiecare lob pe o hartie de copt, presaram din abundenta cu sare si piper, stropim cu uleiul de masline apoi asezam deasupra frunzele de tarhon si 2-3 felii de portocala. Invelim hartia de copt in jurul puiului avand bine sa sigilam bine marginile(de aici si denumirea en papillotte). Dam la cuptor pentru 20 de minute.Servim cu un cuscus simplu, amestecat cu putin ulei de masline extravirgin si cu un strop de suc de portocala.
Pofta buna si weekend placut.
Yours truly, Lavinia
ce bunatate de mancare!
RăspundețiȘtergereCine-a fiert mai mult cus-cus decat ar fi avut nevoie (adica eu) are acum chiar tot ce-i trebuie sa execute aceasta reteta. Orice e cu portocala sau lamaie suna foarte apetisant pour moi! Exact pe gustul meu. S-a notat!
RăspundețiȘtergere