Dupa cum v-am spus in invitatia anterioara, duminica am participat la finala campionatului National de Gratar Golden Brau. Prezenta mea acolo a fost cu rol demonstrativ, intrucat nu am concurat in marea finala, ci doar am gatit spre a-i amuza si provoca pe cei prezenti la eveniment. Am fost dublata cu succes de Piticu, care s-a ocupat de partile "masculine" ale retetei (a stors lamaile, a curatat usturoiul, a fript carnea si legumele pe gratar) astfel incat rezultatul a fost mult mai bun decat varianta pe care o incercasem eu acasa. Bag seama ca gratarul adevarat, cu carbuni si priceperea lui Cristi au facut diferenta.
Pentru ca temperatura dintre gratare era destul de mare am incercat sa ne miscam destul de repede, lucru care ne-a si reusit. Noroc ca am avut parte din plin de hidratare, atat noi cat si puiul de pe gratar, stropit sistematic cu marinata, pentru un rezultat aromat si suculent.
Iar la sfarsit, singurul lucru de care mi-a parut rau a fost ca nu am pregatit decat o singura portie. Toti cei care au gustat au fost incantati de combinatie, si sper ca nu au zis asta doar din politete. Unde mai pui ca am plecat acasa cu un ditamai gratarul, numai bun de inaugurat in aer liber (gratar pe balcon, anybody?!:D).
All in all, lovely barbarbeque with lovely people. See you soon, Lavinia.
P.S.-Irina, multumesc mult pentru fotografii.
sa ma inviti si pe mine la gratar :) aduc berea ::))
RăspundețiȘtergere