Ideea pentru tarta asta mi-a venit inca de cand am facut
quiche cu somon. Mi-a placut atat de mult crusta aceea cu parmezan incat am zis ca trebuie sa o mai incerc si cu alte umpluturi. Cum aveam doi dovlecei in frigider si cateva alte chestii cu arome mediteraneene, am pus de-o tarta delicioasa si primavaratica.
Ingrediente:

un aluat de tarta pregatit exact ca
aici (eu am adaugat in plus o lingura de oregano uscat in aluat)
2 dovlecei mititei
5-6 rosii uscate la soare
o mana de branza rasa(de care va place, eu am pus telemea de capra)
o mana de marar tocat
3 oua
150 ml lapte
sare, piper
Preparare:
Am copt blatul separat pana s-a rumenit usor apoi am adaugat dovleceii feliati, rosiile cubulete si branza sfaramata.

Am batut ouale cu laptele si cu mararul si le-am turnat peste legumele din tava.

Am dat la cuptor la foc mediu aproximativ 35 de minute, pana s-a rumenit deasupra. Este buna si calda si rece si poate fi luata la pachet a doua zi.
Cred ca este delicioasa... Dovlecei + telemea de capra = <3
RăspundețiȘtergereSi mie imi place mult combinatia iar rezultatul a fost intr-adevar foarte bun.
RăspundețiȘtergeremmmmmmm :D
RăspundețiȘtergereo sa incerc sa fac si eu tarta asta :))
RăspundețiȘtergeresibila
Prima reteta de pe blog si stiu sigur ca o sa urmeze altele. A fost excelenta! In loc de oregano am pus rozmarin si cimbrisor (in aceeasi cantitate)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-a placut!
RăspundețiȘtergere