ianuarie 03, 2012

Ca de inceput de an: mango lassi

La multi ani tuturor si bine v-am gasit in noul an! Noi ne-am intors aseara din vacanta de revelion de la bulgari (se pare ca devine o traditie) si de pe 5 voi incepe serviciul (suna ciudat, nu-i asa?).
Despre porceala de la bulgari, zapada proaspata si revelionul incropit cu 20 de leva sper sa va povestesc cat de curand, de indata ce primesc si fotografiile (Pop si Mada, se aude acolo la voi?).
Intre timp noi incercam sa ne invatam cu trezitul de dimineata, sa mancam mai putin si mai sanatos si sa ne dezpachetam bagajele. :D
Azi a fost in meniu un file de somon la gratar cu cartofi dulci la cuptor si salata verde cu avocado (n-am fotografii doveditoare dar pe cuvant ca a fost bun).
Maine dimineata prindem puteri cu o bautura  delicioasa pe baza de mango, ceea ce va doresc si voua.

Mango lassi-4 portii
Ingrediente:
250 ml iaurt
130 ml lapte
3 mango bine copti
4 lingurite zahar
Preparare:
Curatati mango si sindepartati samburele. Puneti pulpa impreuna cu celelalte ingrediente in blender si amestecati bine pana obtineti o consistenta spumoasa si cremoasa. Serviti rece!

Pofta buna si un an usor!

8 comentarii:

  1. Bine ai revenit! noi suntem in refacere...si eu incep lucrul vineri:((
    An nou cu multe realizãri, sã ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!
    Dar ce bunatate ai tu aici! Yammy!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ador mango!!! Voi incerca si eu batura asta! Cred ca este foarte racoritoare!!!
    P.S. Mult spor si in noul an cu blogul!!! Eu am aflat de el de la o colega de-a ta de facultate - Ana (din Fetesti si ea, ca si mine de altfel) si de atunci iti urmaresc fiecare postare, fiind si eu pasionata de gatit :-)!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Lav, la cat mai multa bucatareala :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si spor la lucru de azi :)

    Am incercat si noi lassi, ne place. Preferatul nostru e cu mult cardamom si atat, dar si cele din fructe merg.

    Spor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un an nou plin si voua, dragelor si dragilor!:D
    Elena, ma bucur sa aflu ca esti din Fetesti ca si mine!
    Miriam, cum e lassi ala cu cardamom, ca m-ai facut curioasa?

    RăspundețiȘtergere
  7. http://adventuresinflavorland.blogspot.com/2011/02/cardamom-lassi-indian-yogurt-drink.html

    Pur si simplu cu cardamom. Nu te retine sa fii generoasa cu portionarea condimentului, nu o sa ti se para prea intens la gust la sfarsit :)

    RăspundețiȘtergere