Ingrediente
pentru 2 portii, timp de preparare 15 minute
200 g capsune2-3 linguri de zahar
1 lingurita esenta de vanilie
1 iaurt mic, cremos
1 bezea mare
Preparare:
Treaba e simpla: taie capsunele in sferturi, amesteca-le cu zaharul si un strop de esenta de vanilie si lasa-le sa stea 10 minute la temperatura camerei sa isi lase sucul. Apoi aseaza-le in pahare frumoase, alternand cu bezeaua rupta in bucati si iaurtul. Serveste imediat, folosindu-te de o lingurita cu coada lunga, ca sa poti strabate prin toate straturile.P.S: Eton mess de face de fapt cu frisca, numai ca eu am vrut de data asta o varianta mai dietetica. Daca voi n-aveti pretentii din astea make the real deal! Happy sunday!
yours truly, Lavinia
Sau un mod de a-ti indulci fiecare zi , ca doar s-a deschis sezonul " la fructe " ! Minunat, Lavinia ! Have a nice , sweet and good week !
RăspundețiȘtergere