Va invit asadar sa vedeti mai jos propunerea mea si sa va puneti imaginatia la incercare creand retete proprii. Concursul se termina pe 17 iunie, so hurry up!
Ingrediente:
1 1/2 cana fulgi de ovaz
1/2 cana amaranth
1/4 tsp sare de mare granulata
1/4 cana nuci macadamia
1/4 cana caju
1/4 cana merisoare uscate
2-3 linguri sirop de agave
2 albusuri
Preparare:
Nucile si merisoarele se taie cu cutitul in bucati maricele apoi se amesteca cu fulgii de ovaz, amaranthul si sare. Adaugam deasupra albusurile si siropul de agave si amestecam bine cu ajutorul unei spatule. Va rezulta o compozitie faramicioasa dar care sta totusi stransa atunci cand o luam in mana.Folosindu-ne de un scoop pentru inghetata portionam 12 fursecuri pe o tava mare tapetata cu hartie de copt. Aplatizam fursecurile cu o furculita apoi le dam la cuptorul incins la 175 de grade pentru 15 minute sau pana cand devin aramii.
Le scoatem si le lasam sa se raceasca bine apoi le savuram cu o cana de lapte cald sau rece. Delicios si sanatos! Ca sa nu mai zic crocant!
yours truly, always in a hurry, Lavinia
arata ff bine!! o seara faina!
RăspundețiȘtergereArata bine si sunt grozav de buni!
RăspundețiȘtergereArata tare bine! Bafta la concurs!!
RăspundețiȘtergereSunt fantastici!
RăspundețiȘtergereFoarte apetisanti si cred ca si foarte gustosi. Bafta la concurs!
RăspundețiȘtergereIti ploua in gura. Cat de simpla e reteta.
RăspundețiȘtergerea mai facut cineva? se dezlipesc usor de pe foaia de copt?
RăspundețiȘtergere