Ingrediente:
2 piepti de pui
2 linguri pesto rosu
2 linguri pesto clasic(bineinteles ca ideale sunt cele pregatite in casa, dar pentru reteta asta sunt foarte bune si rapide si cele de cumparat.Ale mele erau luate de le Mega Image
4 feliute bacon
4 feliute sunca taraneasca
3-4 linguri ulei de masline
cateii de la o capatana de usturoi
rozmarin
sare, piper
4-5 cartofi medii
Am taiat pieptii de pui in jumatati (de fapt asa erau in caserola :D), i-am batut bine cu ciocanul de snitele si apoi i-am uns cu cate o lingura de pesto. I-am rulat si i-am invelit in bacon pe cei cu pesto clasic si in sunculita taraneasca pe cei cu pesto rosu (am facut asta pentru ca nu aveam suficient bacon pentru toti si ulterior mi-am zis ca asa o sa ii deosebesc mai bine :P). I-am pus intr-o tava, am picurat un pic de ulei deasupra, am infipt cativa catei de usturoi pe ici pe colo, am presarat si o mana de rozmarin si am dat la cuptor pana s-au rumenit.
Pentru garnitura am taiat cuburi mari cartofii, i-am fiert 10 minute apoi i-am pus intr-un alt vas ceramic impreuna cu multi catei de usturoi nedecojiti (am vazut eu la Mazi ca asa raman moi si dulci), cateva fire de rozmarin si cateva linguri de ulei de masline.
Am facut si o salata simpla si acra cu ce mai aveam prin frigider si ne-am ospatat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu